Ladda ner VVS-Forums nya app

Publicerad 25 maj 2016, 08:53

Det ska vara lätt att göra rätt. Och det rätta för alla som vill ha koll på VVS-branschen är att ladda ner VVS-Forum nya app. Det gör det lätt att snabbt via mobilen eller läsplattan ta del av det dagliga nyhetsflödet på webben, men också få tillgång till både senaste numret och äldre utgåvor.

Allt fler VVS-företag använder mobil teknik, så också VA Rörteknik i Järfälla. Alla medarbetare är utrustade med läsplattor. Nu kan därför VVS-montören Daniel Jansson få tillgång till snabb omvärldsinformation genom VVS-Forums nya app. Den ger honom och alla andra tillgång till vårt dagliga nyhetsflöde på webben.

Prenumerant. Som prenumerant på tidningen kan Daniel via appen gratis aktivera en digital prenumeration med sitt kundnummer. Då får han inte bara tillgång till det senaste numret digitalt utan även tidigare utgåvor ända sedan 2004.

Ännu inte prenumerant. Via appen kan du som är nyfiken, men som inte är prenumerant, naturligtvis ta del av vårt nyhetsflöde på webben, men också läsa utdrag från senaste numret, provläsa ett helt nummer samt köpa ett separat nummer. På webben kan du sedan teckna en prenumeration – bara digitalt eller på papper och digitalt.

Läsa på datorn. Vill du som är prenumerant läsa tidningen digitalt på datorn eller komma åt vårt tidningsarkiv gör man som tidigare, det vill säga går in på vår webb (vvsforum.se) och loggar in med sin epostadress och det lösenord som alltid finns på sidan 4 i den senast utgivna tidningen.

Annonsörer. För våra annonspartners öppnas fler exponeringsmöjligheter. Den digitala tidningen erbjuder klickbara annonsytor som pekar mot egen webb, specifik produktinformation eller en filmsekvens.

Manual. På webben, i kolumnen här till höger, finns en manual som hjälper dig att ladda ner appen och använda den.

Appen finns naturligtvis både på App Store och Google Play.