Installationssamordnare - till byggbolag inom kommersiella fastigheter

Publicerad: 2020-01-14
Plats: Stockholm Antal tjänster: 1 Anställningsform: Heltid
Sista Ansökningsdag: 2020-03-12 Företag: Bemanningsföretag: Workweb AB

Vi söker till kunds räkning en installationssamordnare med erfarenhet och intresse av ventilation. Du kommer jobba med spännande projekt för mot främst kommersiella fastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som installationssamordnare kommer du att leda och samordna installatörernas arbeten i företagets byggentreprenader med ett fokus på rationell produktion. Du kommer att jobba nära platscheferna och hålla i installationssamordningsmöten, se till så att relationshandlingar upprättas, bevaka och delta i slutbesiktningar, planlägga och delta i överlämnandet av installationerna till driftpersonalen. Dina arbetsuppgifter kommer att beröra samtliga installatörsdicipliner. Du kommer även att få möjlighet att driva egna projekt.

Om dig

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad, noggrann och har god förmåga att prioritera. Du är samarbetsorienterad och arbetar självständigt inom ditt kompetensområde.

Vi ser att du har en flerårig bakgrund inom något teknikområde, med fördel inom ventilation-installation. Annan önskvärd bakgrund inom styr- och regelteknik kan också vara intressant. Samt praktisk erfarenhet från konsult, installations- eller entreprenadbranschen.

Du ska ha datorvana.

Om företaget

Idag är företaget en av Norges största bygg- och anläggningskoncerner med en omsättning på drygt 12 miljarder kr och över 3000 medarbetare. Bolaget, som har huvudkontor i Oslo och Göteborg, har verksamhet i hela Norge samt Göteborg, Malmö, Mälardalen och Stockholm. Sedan starten i Sverige 2014 har företaget vunnit flera kontrakt, bland annat Volvo Pentas huvudkontor, Lindholmens Tekniska Gymnasium i Göteborg och Kungsbackas nya badhus. Under 2018 kommer den svenska verksamheten att omsätta cirka 800 miljoner.

Etableringen i Stockholm är en start-up och är i full gång sedan 1 april 2019 och fokus är på renodlad kommersiell byggverksamhet i Stockholms län.

Om WorkWeb WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag. Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Tillsvidare

Heltid

description.conditions

Heltid

Anställningstid enligt överenskommelse

Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök