VVS-konstruktör

Publicerad: 2019-12-23
Plats: Eskilstuna Antal tjänster: 1 Anställningsform: Heltid
Sista Ansökningsdag: 2020-01-31 Företag: Ramböll Sverige AB Bemanningsföretag:

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din kompetens och erfarenhet för att bidra med innovativa tekniklösningar med fokus på ett hållbart samhälle och nöjda kunder. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har ett stort engagemang och tekniskt intresse, minst 5 års erfarenhet av VVS-projektering och en utbildningsgrund som högskole-, YH- eller gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten. Om du är vår nya VVS-Konstruktör - klicka på knappen ”Apply” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra enheten VVS- & Energiteknik i Eskilstuna som ingår i Rambolls globala spjutspetsorganisation inom sjukhus.  

Som vår nya VVS-Konstruktör kommer du att vara en del av vår enhet som idag består av 18 engagerade medarbetare som utgör en bra mix av såväl åldrar som kön och erfarenhetsnivåer. Arbetsklimatet präglas av hög trivselfaktor genom stort engagemang, bra samarbete och sammanhållning samt prestigelöshet. Vi satsar på att kontinuerligt utveckla våra medarbetare både genom traditionella utbildningar samt kunskapsöverföring från våra erfarna medarbetare i våra projekt. Många av våra uppdrag är projektering av allt från mindre ombyggnationer av befintliga vårdlokaler till nybyggnation av stora sjukhus. För närvarande arbetar vi bl.a. med projektering av den nya sjukhusbyggnaden E62 på ca 45 000 m2 som ska byggas vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Handläggande konstruktör för VVS-projektering i såväl mindre som större uppdrag.

Handledning av mindre erfarna medarbetare.

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:

Du behärskar MagiCAD för AutCAD, erfarenhet av Revit är meriterande.

Du har erfarenhet av BIM.

Kunskap inom SRÖ (Styr, Regler & Övervakning) samt medicinska gaser är meriterande.

Erfarenhet av sjukhusprojektering samt praktiskt arbete inom byggbranschen är meriterande.

Du är en person som använder dina analytiska färdigheter, din perception och ditt holistiska synsätt för att möta våra kunders behov och skapa största möjliga värde. Genom att kombinera teknik och design knyter du ihop trådarna i våra projekt och bidrar konkret till vår affär. Du är flexibel och har lätt att ta in nya perspektiv och externa insikter. För att du ska prestera på topp och behålla ditt engagemang krävs ett förtroendeingivande och tillitsfullt ledarskap där du får erkännande för dina prestationer.

Välkommen till Ramboll Buildings

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2020-01-31.

6 månader eller längre

Heltid

description.conditions

Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök