VVS-Montör

Publicerad: 2020-02-14
Plats: Stockholm Antal tjänster: 1 Anställningsform: Heltid
Sista Ansökningsdag: 2020-04-09 Företag: AB Täby VVS och Service Bemanningsföretag: Scandinavian Internet Group AB

AB Täby VVS och Service grundades 2019 och är ett syskonbolag till AB Täby Elinstallationer som har funnits sedan 2002. Deras vision är att tillsammans kunna hjälpa fastighetsägare på bästa vis då el och VVS är hjärtat i en fastighet.

Vi arbetar främst med nyproduktion av villor men även en hel del med värmepumpar. Våra kunder är främst hustillverkare och privatpersoner. Vårt kontor ligger i Täby och vi arbetar främst norr om Stockholm.

Vi söker en VVS-montör till vårt gäng.

Som VVS montör hos oss kommer du främst arbeta med nyproduktion av villor men även med installation och service av värmepumpar samt vattenrening.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som VVS-montör. Du är självgående och en naturlig problemlösare. Har du arbetat med värmepumpar är det meriterande. Då du kommer att representera företaget ute hos våra kunder är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv.

Svenska i tal & skrift och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en roll på ett nystartat företag där du kommer ha stora möjligheter att påverka och sätta rutiner. Vi är ett glatt gäng som gillar att göra saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43 Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde snarast. 

Tillsvidare

Heltid

description.conditions

Heltid

Tillsvidareanställning

Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök