Hjortsbergs VVS söker certifierade Rörmokare

Publicerad: 2019-06-27
Plats: Örebro Antal tjänster: 2 Anställningsform: Heltid
Sista Ansökningsdag: 2019-12-14 Företag: Hjortsbergs Vvs Ab Bemanningsföretag: Ambitiös Sverige Ab

Det familjära företaget Hjortsbergs VVS AB rekryterar 2 erfarna Rörmokare.

Hjortsbergs utför alla sorters arbeten inom VVS till företag och privatpersoner. Bolaget som bildades 2007 drivs av den erfarna rörmokarenStephan Hjortsberg.

Är du en fullcertifierad ansvarstagande och serviceinriktad rörmokare som gillar raka rör ochfamiljär stämning, har högt ordningssinne, är en duktig problemlösare ochgör noggrannaarbeten med högsta kvalitet, så kanske Hjortsbergs kan blidin nya arbetsgivare.

Du som söker ska ha erforderliga behörigheter och kan påvisa din yrkesskicklighet via tidigarereferenser. B-Körkort krävs för att du för att kunna köra företagets servicebilar och du får inte förekomma i Polisens belastningsregister p g a arbetets art.

Tjänsterna är heltid, dagtid, tillsvidare. Lön enligt överenskommelse.

För mer informationär du välkommen att kontakta Stephan Hjortsberg, tel 019 500 55 50.

Stämmer detta med dig så är vi ivriga på att få in din ansökan eftersom intervjuer och tillsättning är tänkt att ske snarast. Ansök enkelt via denna platsannons som fungerar med en modern mobiloch nyttja gärna möjligheten att presentera dig med en video - om du vill. Välkommen!

OBS! Företaget har valt att anlita Ambitiös service för platsannonsering och undanber vänligt, men bestämt all uppvaktning om annonsering eller erbjudanden från andra rekryteringsföretag.

Hjortsbergs på Facebook (http://www.facebook.com/hjortsbergs/)

Ambitiös på Facebook (http://www.facebook.com/ambitiosswe/)

Tillsvidare

Heltid

Heltid

Anställningstid enligt överenskommelse

Fast månads- vecko- eller timlön

Lön enligt överenskommelse

Ansök