Ternstedt startar Installationscenter i Linköping

Publicerad: 23 september 2015 Text: Klas Sörbo

På fredag den 25 september öppnar Comfort-medlemmen Ternstedt Invent ett nytt Installationscenter i Linköping.

Installationscenter är Comforts nya koncept med fokus på kedjans tjänsteutbud: Färdigt Badrum, Installerat & Klart och Energi. Installationscentret i Linköping är 250 m2 och kommer att visa inspirerande badrumsmiljöer, uppger Comfort i ett pressmeddelande. Det ligger granne med Vedums nya utställning, som öppnar samma dag.

Ternstedt Invent med anor från 1927 har i dag drygt 70 anställda. Företaget omsätter cirka 90 miljoner kronor och erbjuder tjänster inom VS, ventilation, kyla, el samt plåt. Etableringar finns i Östergötland och norra Småland. Nu utökas verksamheten med dotterbolaget Ternstedt Invent Installationscenter Linköping AB.

Vi går ifrån de klassiska öppettiderna och kommer att ha öppet när konsumenten har tid att handla, sju dagar i veckan. För privatkunder och företag innebär etableringen att vi nu kommer att kunna erbjuda en ännu bättre och mer allomfattande service. Vi kan utföra alla typer av renoveringar, ny- och tillbyggnationer, service samt underhåll av fastigheter, säger Richard Pihl, vd på Ternstedt Invent i pressmeddelandet.

Sedan tidigare finns Comforts Installationscenter i Varberg och Märsta.  

Fler nyheter