Pe Be’s öppnade butik i Kristinehamn

Publicerad: 03 september 2014 Text: Klas Sörbo
Den 2 september invigde Bad & Värme-medlemmen Pe Be’s VVS den nya butiken i Kristinehamn. Företaget har sedan tidigare butiker i Filipstad, där huvudkontoret ligger, och Karlskoga.

Patrik Bergwall berättade om planerna på den nya butiken i ett reportage i VVS-Forum i februari i år. Då hade man ännu inte hittat lämpliga lokaler. De första kontakterna med Näringslivssamverkan, som drivs i samarbete mellan kommunen och näringslivets organisationer, togs för ett år sedan, skriver Nya Kristinehamns-Posten (NKP).

– Kristinehamns kommun har varit toppen att ha att göra med. De andra kommunerna kan slänga sig i väggen, de har mycket att lära av Kristinehamn, säger Patrik Bergwall till NKP.

Etableringen i Kristinehamn kommer inledningsvis att sysselsätta fem personer, men Patrik Bergwall hoppas att antalet anställda ska vara dubbelt så många om fem år. Totalt har företaget 23 anställda i de tre butikerna, uppger NKP.

Fler nyheter

Snåla blandare sparar mycket

14 aug 2019 | 24 procent lägre vattenanvändning och 33 procent mindre energianvändning. Det blev resultatet när Oras lät Ramböll undersöka hur mycket snålspoland...