VVS-montör

Till vårt affärsområde Energitjänster söker vi en engagerad VVS-montör som vill vara delaktig i arbetet med energirelaterade uppdrag!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt. Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling – då är du välkommen till oss!

Plats: Borlänge
Sista ansökningsdag: 2019-11-10
Företag: AB Borlänge Energi

Arbetsuppgifter

Affärsområde Energitjänster arbetar brett med energieffektiviserande åtgärder. Allt från justering av fjärrvärmecentraler hos privatkunder till skräddarsydda företagstjänster. Nedanstående uppgifter ingår i rollen som VVS-montör:

  • Nyinstallation samt byte av fjärrvärmecentraler
  • Genom våra fastighetstjänster - kontrollera, underhålla och optimera våra kunders fjärrvärmecentraler
  • Felavhjälpning på fjärrvärmeanläggningar
  • Byte av radiatorventiler
  • Byte av blandare i kök, badrum och tvättstuga
  • Beställa och lagerhålla material för att kunna leverera aktuella tjänster
  • Drift och skötsel av tankstation för fordonsgas

Kvalifikationer

Vi söker dig som har VVS-utbildning och/eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från arbeten inom VVS-branschen och vi ser gärna att du har erfarenhet från fjärrvärmebranschen och ventilationsanläggningar.

Som person är du strukturerad, lösningsinriktad och van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Då tjänsten innefattar interna och externa kontakter är du affärsmässig, har bra förmåga att samarbeta, skapa och behålla goda relationer till kunder, samarbetspartners och kollegor. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson

Frågor besvaras av Mattias Råbacka som är chef på Energitjänster tfn 0243-732 29.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Läs mer och ansök