Envytech söker vattenreningstekniker i Stockholmsområdet

Envytech fortsätter att växa med både fler och reningsanläggningar och projekt, och behöver därför också utöka teamet med en kunnig kille eller tjej med kunskap inom rörmockeri (pumpar, kopplingar m m).

Som vattenreningstekniker hos oss styr du ditt jobb själv utifrån de projekt och de behov som projekten har. Vi har många projekt i Stockholm, men resor utanför kan också bli av.

Vi är ett engagerat gäng som gillar att arbeta med kvalitet, och lägger stor vikt vid att kunna vara stolt över varje etablering och lösning. Vi investerar löpande i nya tekniker som erbjuds för att kunna leverera "best practice" lösningar för varje utmaning. Ett av våra ledord är att vi skall vara ledande leverantörer av den bästa tekniken möjlig på världsmarknaden.

Utöver att installera vattenreningsanläggningar och sköta kundkontakter på arbetsplatsen, omfattar jobbet provtagning i jord och vatten, och vi erbjuder certifieringskurser för provtagare. Man kan även få arbeta med installationer av utrustning för utförande av saneringstekniker s.k. in-situ.

Låter detta intressant och ett jobb för dig? Tveka inte att höra av dig till Helena Hinrichsen, helena.hinrichsen@envytech.se, 0704-08 24 80

Läs mer och ansök