Rörläggare/rörmontör till Oresund DryDocks

Publicerad: 2020-03-04
Plats: Landskrona Antal tjänster: 2 Anställningsform: Heltid
Sista Ansökningsdag: 2020-04-03 Företag: ORESUND DRYDOCKS AB Bemanningsföretag: Activpersonal I Sverige Ab

ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi är en personlig och engagerad personalpartner. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Vi är sedan 2009 via Kompetensföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag och sedan juli 2019 även ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi har AAA i kreditvärdighet enligt Bisnode. Du kan läsa mer om oss på activpersonal.se

.

Oresund DryDocks AB är en av de ledande aktörerna i norra Europa gällande verksamhetsområdet ”fartygsreparationer”. Verksamheten drivs på varv i Landskrona och har de senaste 15 åren mycket framgångsrikt bedrivit lönsam verksamhet under tillväxt. Teamet utgörs av dedikerade problemlösare, från projektledning till produktion. Oresund DryDocks arbetar på ett strukturerat och noggrant planerat sätt för att göra sina kunders stopp så kort som möjligt. Verksamheten bedöms ha god utvecklingspotential och tillsammans med andra koncernbolag förbereds breddning och expansion.  

Rörläggare / rörmontör till Oresund DryDocks i Landskrona

Arbetsuppgift: 

Som rörläggare/rörmontör skall du utföra förekommande reparationsarbeten på fartyg utifrån din överordnades direktiv. Arbetet innebär byte och reparation av rörsystem på fartyg, vilket betyder mäta befintliga rör på fartyget för att därefter tillverka motsvarande nya rör i vår verkstad. Dessa ska därefter monteras ombord på fartyget. De material vi arbetar med är i första hand stålrör och vid enstaka fall även aluminiumrör. Dimensionerna är vanligtvis ½ tum upp till 12 tum. Ditt arbete skall hålla den kvalitet som kunderna efterfrågar. Arbetet utförs vanligtvis vid vår anläggning i Landskrona, men det kan även förekomma enstaka tjänsteresor inom Europa. Egenkontroll är en viktig pusselbit i ditt arbete, liksom att vårda vår utrustning och hålla ordning på din arbetsplats. Varje fartyg drivs som ett projekt, vilket leds av en projektledare tillsammans med ett antal medarbetare. Tempot är högt och varje projekt varar i snitt 7 till 10 dagar. Även om alla har sina strikta roller med sina uppgifter så är känslan att vi arbetar i en informell organisation. Vi hjälps åt där det behövs och arbetsklimatet är glatt och otvunget. 

  

Din bakgrund:

Vi ställer krav på arbetslivserfarenhet som rörläggare/rörmontör i industrimiljö. Du skall ha  god fysik då det är mycket trappor, väldigt långa avstånd och är allmänt fysiskt krävande. Du skall också kunna arbeta i trånga utrymmen, vara punktlig, kunna hantera flexibla och oregelbundna arbetstider, behärska god svenska (alternativt något annat skandinaviskt språk) i tal och skrift, god engelska i tal samt inneha minst B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet från varv, hamn eller tyngre industri, om du har truckkort och om du har tillgång till egen bil då det inte finns kommunala transportmedel till arbetsplatsen.  

Krav: 

- Erfarenhet som industrirörläggare/rörmontör

- God fysik

- Kunna arbeta i trånga utrymmen

- Punktlig

- Kan hantera flexibla och oregelbundna arbetstider

- God svenska (alternativt något annat skandinaviskt språk) i tal och skrift

- God engelska i tal

- B-körkort

Meriterande: 

- Erfarenhet från varv, hamn eller tyngre industri

- Truckkort

- Tillgång till egen bil 

  

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, med korta beslutsvägar, i en internationellt spännande bransch och i en lättsam inspirerande miljö. Företaget består av en härlig mix av människor som är kompetenta inom sitt specialistområde men som alla hjälps åt och bidrar till ett spännande företag. Du kommer att kunna påverka rutiner i både stort och smått. Ditt eget driv sätter nivån på din utveckling - både som person och i din yrkesroll. Utöver ovan erbjuder vi personalaktiviteter samt friskvårdsbidrag.

Placering: Landskrona, Skåne 

Omfattning: Heltid 

Kollektivavtal: Teknikavtalet 

Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

Tillträde: Snarast möjligt

  

Du är välkommen att söka tjänsten med ett uppdaterat CV samt ett personligt brev med en riktad ansökan i vilken du beskriver varför Oresund DryDocks skall anställa just Dig.

Vänligen uppmärksamma kraven ovan. 

  

Avvakta inte då urval sker löpande.

  

I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal. 

  

Har du frågor är du välkommen att kontakta Dennies Truedsson på 0733 - 670 650 alt. dennies(a)activpersonal.se

Obs! Ansökan görs enbart via ansökningsformulär nedan.

Ansök