Ventilationsinjustare Lund

Publicerad: 2020-03-02
Plats: Lund Antal tjänster: 1 Anställningsform: Heltid
Sista Ansökningsdag: 2020-04-05 Företag: Gunnar Karlsen Sverige Ab Bemanningsföretag: Prima Rekrytering Sverige AB

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Ventilationsinjusterare Lund

Gunnar Karlsen Sverige AB (GK) expanderar och söker nu till vår service-verksamhet i Malmö ett flertal engagerade och ansvarsfulla styr & reglertekniker med erfarenhet. Serviceverksamheten består av ett 50-tal medarbetare uppdelat i två avdelningar och arbetar främst med service av kommersiella fastigheter, bostäder, och industri inom el, styr & regler, kyla, ventilation, OVK och energirådgivning. På Gunnar Karlsen Sverige AB får du en nyckelroll. Din kompetens och entusiasm är viktig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden.

Vi söker dig som har ett intresse för hållbara lösningar och i yrket förekommande arbetsuppgifter. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt och du har ett B-körkort.

Arbetslivserfarenhet/ Utbildning

Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger.Vi drivs av att göra skillnad, för våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker. Du som söker tjänsten ska ha god erfarenhet från yrket. Du arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del i ditt arbete. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön enligt avtal och tillträde så snart som möjligt.

Placering

Lund

För mer information är du välkommen att kontakta:

Prima Rekrytering AB, Seniorkonsult Per Grytter 0760-253596, per.grytter@primarekrytering.se

Skicka in din ansökan snarast!

Tillsvidare

Heltid

description.conditions

100%. Tillträde: Snarest möjligt

Tillsvidareanställning

Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök