VVS-konstruktör till Kalmar

Publicerad: 2019-09-23
Plats: Kalmar Antal tjänster: 1 Anställningsform: Heltid
Sista Ansökningsdag: 2019-12-01 Företag: Sweco Ab (publ) Bemanningsföretag:

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Just nu söker vi en VVS-konstruktör till vårt kontor i Kalmar.

Din kommande roll

Vi expanderar och vi söker därför nya kollegor som vill arbeta med VVS-konstruktion till vår verksamhet i Kalmar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med ca 20 installationskonsulter i Kalmar varav drygt hälften inom VVS&Energi och resteraande inom El/Tele. Som konstruktör förväntar vi oss att du har grundläggande kunskaper om VVS-tekniska system. Arbetsuppgifterna som konstruktör hos oss kommer bestå i att tillsammans med gruppens uppdragsledare designa och konstruera VVS-system vid ny- och ombyggnation av fastigheter.

Dina erfarenheter

I rollen som konstruktör söker vi dig som har 2-3 års erfarenhet av VVS-projektering samt har en relevant utbildning, t.ex. KY-utbildning eller högskole- och universitetsutbildning, alternativt att du har inhämtat kunskapen på annat sätt. Kunskaper i MagiCad på AutoCad och projektering i 3D-miljö är ett krav, det är även meriterande om du har erfarenhet från Revit.

Om dig

Sweco lägger stor vikt vid att ständigt utbilda vår personal och det är därför viktigt att du tycker det är givande att skapa kontakter med mer erfarna kollegor för att utöka din kunskap. Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson:

Glenn Adolfsson, tel 073-412 85 67

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Tillsvidare

Heltid

description.conditions

Heltid/

Ej specificerat

Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök