VA-chef

Publicerad: 2019-06-14
Plats: Hammarö Antal tjänster: 1 Anställningsform: Heltid
Sista Ansökningsdag: 2019-08-18 Företag: Hammarö kommun Bemanningsföretag:

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Vi på serviceförvaltningen jobbar nära våra invånare och möter dagligen Hammaröbor och besökare i kommunen. Det är vi som ansvarar för Hammarös fastighet- och fritidsanläggningar, gator och vatten, lokalvård och kost i våra verksamheter. Serviceförvaltningen ansvarar också för all projektering inom kommunen såsom byggprojekt och infrastruktur. Vi finns här för Hammaröbornas skull.

ARBETSUPPGIFTER

VA-enheten inom Hammarö kommun är en ny enhet som består av 12 medarbetare. Vi söker dig som vill vara med och växa tillsammans med oss och bidra till att utveckla vår verksamhet.

Som VA-Chef får du möjligheten att arbeta nära verksamheten såväl strategiskt som operativt. Det strategiska arbetet innebär att leda, utveckla och ansvara för VA-enheten. Du har såväl ekonomiskt ansvar som personalansvar för medarbetare samt ingår i serviceförvaltningens ledningsgrupp. I arbetsuppgifterna ingår också att verksamheten drivs optimalt och enligt gällande lagkrav.

Vi erbjuder dig som VA-chef möjligheten att vara med och forma vår nya enhet och påbörja utvecklingsresan med stöd av vår värdegrund, för din skull, tillsammans är vi bättre och framtiden är vår.

Beredskap kan förekomma. Tillträde snarast enligt överenskommelse

KVALIFIKATIONER

Du har en akademisk examen från högskola/universitet med

inriktning inom väg och vatten, miljöteknik, samhällsbyggnadsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom VA-sektorn som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser att du har goda kunskaper inom VA-området samt har arbetet med ekonomi och lagar och förordningar inom området. Du har erfarenhet av ledarskap och av arbete inom eller med den kommunala sektorn.

Som person trivs du med att jobba i en dynamisk verksamhet som kräver flexibilitet hos dig som chef. Vår ledstjärna är att vi är bättre tillsammans, varpå förmågan att samarbeta och kommunicera värderas högt. Du behöver vara drivande, kunna ta egna initiativ och fatta beslut. Du har förmågan att bygga och vårda goda relationer både inom och utanför kommunen. Vi förväntar oss att du arbetar målinriktat och är tydlig, strukturerad och entusiasmerande som ledare. Du har förmåga att identifiera problem som uppkommer i vardagen och att lösa dem på ett effektivt och konstruktivt sätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tillsvidare

Heltid

Heltid. Dagtid.

Tillsvidareanställning

Fast månads- vecko- eller timlön

Enligt avtal.

Ansök