VVS-montör

Publicerad: 2019-06-12
Plats: Stockholm Antal tjänster: 1 Anställningsform: Heltid
Sista Ansökningsdag: 2019-10-21 Företag: Våtrumsteknik I Skandinavien Aktiebolag Bemanningsföretag:

VVS-montör sökes till Totalentreprenör (TE) i Stockholm

Våtrumsteknik är en nytänkande VVS-arbetsgivare, hos oss sitter man på samma sida bordet som platschefen och arbetar tillsammans med tidsplaner och tekniska lösningar för att bygga rätt enligt Säkert Vatten. Som rörmokare hos oss river man inte heller stammar och porslin själv, istället köper Våtrumsteknik som totalentreprenörer den tjänsten tillsammans med byggrivningen. På våra byggen arbetar man till största delen inomhus i en bra arbetsmiljö och på rasterna sitter man i byggbodar. På bygget arbetar vi aktivt för att minska damm-spridning med den senaste utrustningen kombinerat med traditionell täckning och städning.

Vi har naturligtvis kollektivavtal och erbjuder bra löner samt arbetar med vinstdelning. . Normalt sett har vi ca 6-8 pågående totalentreprenader runt om i Storstockholm och projekttiden spänner från ett halvår upp till flera år. På jobbet har vi kul tillsammans och företaget präglas av yrkesstolthet och kamratskap. Vi ligger i teknisk framkant med system för ID06 styrd öppning av lägenhetsdörrar och mobilanpassade system för skyddsronder och försyner. Likväl som vi ofta arbetar med moderna material som alu-pex och ljuddämpade plaströr.

Som person söker vi dig som är engagerad i ditt arbete och du får gärna ha ambitioner om att växa inom företaget. Det är även viktigt att du är social och gillar att arbeta direkt mot kund samt behärskar det svenska språket.

Vill du veta mer så går det bra att ringa direkt till Mats Gustafsson på 08-546 11 215 eller besök hemsidan www.vatrumsteknik.se (http://www.vatrumsteknik.se)

Tillsvidare

Heltid

Heltid

Anställningstid enligt överenskommelse

Fast månads- vecko- eller timlön

Lön enligt överenskommelse

Ansök