Är du vår nya kollega?

Stockholmsområdet

Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt arbeta för en bättre miljö? Till Rörcompaniet söker vi en projektledare inom entreprenad till spännande projekt i Stockholmsområdet. Har du ett tekniskt intresse, är lösningsorienterad samt lätt för att skapa och underhålla goda relationer? Då är det kanske dig vi söker! 

Vilka är vi?

Vi är ett helägt dotterbolag till GK Rör sedan 2018. Vårt kontor ligger i Sollentuna, vi är 5 tjänstemän och cirka 20 montörer. Vi arbetar i huvudsak med VVS-installationer i nybyggnadsprojekt av bostäder i flerbostadshus. Våra kunder är de större byggföretagen i Stockholmsområdet. 

Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 

  • Du driver och ansvarar för projekt i form av nybyggnationer eller ombyggnationer från uppstart till avslut
  • Du är projektets nyckelperson som ser till att alla inblandade har den information och de förutsättningar de behöver för att projektet ska genomföras så effektivt som möjligt
  • Du planerar och organiserar arbetet inom projektet i enlighet med uppsatta mål, budget, tidplaner och riskbedömningar.

Vem är du? 

  • Du har flerårig yrkeserfarenhet inom projektledning och entreprenadverksamhet, alternativt är du en erfaren ledande montör som vill ta nästa steg i karriären
  • Du har erforderliga branschutbildningar
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektekonomi samt erfarenhet av bostadsproduktion
  • Som person är du ansvarsfull, välorganiserad och uthållig. Du är resultatfokuserad och strävar efter både projektets och kundens bästa. Vidare är du kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt och har öga för såväl detaljer som för helheten i dina projekt.

Vad kan Rörcompaniet och GK erbjuda dig?  

Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss får du ett varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår förändringsresa. Du erbjuds även möjlighet till intern kompetensutveckling inom flera områden. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad.

Ansökan 

Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på Rörcompaniet? Då är du välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vi vill att tjänsten tillsätts så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten, kontakta Thomas Sundin på thomas.sundin@rorcomp.se eller Krister Lindau på krister.lindau@rorcomp.se. Läs mer och ansök på https://bit.ly/3a1jbUJ