Västsvensk installatör firar 25 år med ny bok

Publicerad
13 dec 2016, 10:00

En västsvensk VS-installatör fyllde 25 år i november. I samband med jubileet kom det ut en ny bok om företaget.

I november var det 25 år sedan Energiförbättring Väst startade i Mölnlycke. Det firades med öppet hus, seminarier och fest i de egna lokalerna. Samtidigt presenterades den nyutkomna boken ”Energiförbättring AB – De första 25 åren”.

”Möten med människor, att bygga relationer, att utvecklas och finna nya vägar och att ställas inför problem och lösa dessa, är något som kännetecknar de här åren och vår verksamhet”, förklarar Johan Ahlgren, vd och grundare, i boken och fortsätter:

”Att vara entreprenör är en ständig utmaning. Det finns inte två exakt likadana projekt, det handlar om att våga lyckas och misslyckas. Ett företags största resurs är dess personal och de idéer som finns och även vad vi lärt av det som varit. Hanterar vi den kunskapen skickligt så finns kundstocken redan där med automatik”.

I boken berättar Johan Ahlgren bland annat om sin syn på entreprenörs- och ledarskap. Hans vision är att den ska kunna användas i utbildningssyfte. Bokens författare är Michael Nystås, till vardags kommunikatör på Chalmers tekniska högskola i Göteborg.

Läs mer om boken och jubileumsdagen i nr12/2016 av VVS-Forum som kommer ut den 16 december.