Logga in

De leder Umia i Skellefteå

Publicerad
12 dec 2016, 15:10

Nyetablerade Umia Skellefteå presenterar nu vd och övriga två verksamhetschefer/delägare. Vd:n kommer närmast från Assemblin VS.

Fredrik Kandel är ny vd för Umia Skellefteå och en av delägarna.

– Vi är redan igång med uppdrag och rekryteringen av personal har tagit fart. Vi har fått en mycket bra start med rutinerade personer som kommer till oss, säger han i ett pressmeddelande.

Fredrik Kandel kommer från Assemblin VS där han varit filialchef i Skellefteå sedan juni 2015. Tidigare var han filialchef på TKI i samma stad. TKI ingick i Skanska Installation som Assemblin nyligen förvärvade. Fredrik Kandel har totalt runt 20 års erfarenhet i den lokala installationsbranschen, först med många praktiska år som rörinstallatör.

Delägare är också Johan Johansson, som kommer från Bravida-ägda E/S Installation i Skellefteå, där han var avdelningschef. Han har cirka 15 års erfarenhet från elbranschen. 

Tredje delägare är Stefan Kandel, som också kommer från Assemblin VS där han var projektledare. Han har cirka tolv års erfarenhet av installationsbranschen.

Umia Skellefteå har etablerat sitt kontor på Söder nära E4:ans södra infart. Företaget siktar på att ha 30 anställda inom ett år och har därmed reviderat ner det tidigare målet som var 40.