Grattis Magnus – dagens vinnare i VVS-Forums frågesport

Publicerad 5 apr 2016, 16:03

NORDBYGG 2016. VVS-montören Magnus Mårtensson på Höörs VVS hade alla rätt i VVS-Forums frågesport och vann därmed en trisslott. Det är inte första gången som Magnus Mårtenson är med i VVS-Forum. Han var omslagspojke i VVS-Forum nr 4/2015 under rubriken ”Svensk VVS-installatör i Londonlägenhet”.

För ett år sen var Magnus Mårtensson med när sju lägenhetsmoduler lyftes på plats med hjälp av en kran på sjunde våningen i en fastighet i London. Modulerna till den exklusiva takvåningen på totalt 150 m2 hade byggts i en fabrikslokal i Hässleholm. För VS-installationerna svarade det lilla familjeföretaget Höörs VVS & Energi, där Magnus Mårtenssons pappa Christer Mårtensson är vd och ägare.

– Det estetiska är mycket viktigt, vilket för oss innebär så få synliga rör och så lite utrymme för installationerna som möjligt. Det gäller också att vara väldigt noga med allting, sa Magnus Mårtensson, till VVS-Forums reporter Klas Sörbo.

Onsdag, torsdag och fredag är det nya dragningar i VVS-Forums frågesport på Nordbygg – ta chansen att vinna en Triss-lott och bli miljonär. Frågesporten hittar du här och på Nordbygg-mässan i VVS-Forums monter AG:09.

Läs mer i VVS-Forum 4/2016 som utkommer den 28 april.