Ramböll starkare i Örebro

Publicerad 10 dec 2015, 10:41

Ramböll går samman med Arots VVS Konsult i Örebro och breddar företagets tjänsteerbjudande som teknikkonsult i området.

Arots VVS Konsult verkar i Örebro, Västmanland och Stockholmsområdet med VVS-projektering, injustering och besiktningar av VVS-anläggningar. Med samgåendet stärks Rambölls Örebrokontor och man får en tyngre marknadsposition inom VVS, menar Ramböll.

− I Örebro med omnejd är vi stora inom byggsektorn och nu, tillsammans med Arots kompetens, kan vi erbjuda ett ännu starkare team på en byggmarknad i utveckling, säger Bent Johannesson, vd på Ramböll, i ett pressmeddelande.

− Det här är ett spännande steg för oss på Arots. Vi ser fram emot att bli del i ett större sammanhang och jobba i Rambölls projekt, säger Anders Lindberg, vd på Arots VVS Konsult.

Arots VVS Konsult arbetar med projekt för skolor, kontor, dagligvaruhandel, bostäder och industrilokaler. Medarbetarna på Arots flyttar in i Rambölls lokaler efter nyår och ska integreras snabbt i verksamheten.

− Det här är vårt andra förvärv på mycket kort tid och detta gör oss ännu starkare på den svenska marknaden. Det ska bli väldigt spännande att börja 2016 med de här goda förutsättningarna, avslutar Bent Johannesson.