Ny vd för VVS-Metoder

Publicerad 16 nov 2015, 10:32

Daniel Fili tillträder som ny vd för VVS-Metoder Stockholm den 1 januari 2016. Han efterträder Peter Westman som övergår till en central roll inom Instalcokoncernen där VVS-Metoder ingår.  

– Det skall bli fantastiskt roligt att ta över ansvaret för VVS-Metoder efter sju år som projektledare i bolaget. Med vår kombination av engagerad och kompetent personal samt stor och spännande orderstock, är vi redo att anta nya utmaningar inom bolaget och Instalcokoncernen, säger Daniel Fili i ett pressmeddelande.

Tidigare vd Peter Westman kommer primärt att verka för samarbete mellan Instalcoföretagen i östra delen av Sverige och medverka vid företagsförvärv.

– Detta är en naturlig övergång i bolaget då Daniel varit med och format bolaget och är fullt insatt i hur företaget fungerar. Jag ser med tillförsikt fram emot VVS-Metoders fortsatta framtid, säger Peter Westman.

Nyligen gjordes ett liknande vd-skifte i Instalcoföretaget Rörläggaren i Malmö. Patrik Persson tog då över som vd efter Tommy Larsson som fått samma roll för Instalco i södra Sverige som Peter Westman får för östra Sverige.