Logga in

God Jul & Gott Nytt År

Publicerad
19 dec 2012, 13:01

Det har varit händelserikt nyhetsår med en topp under maj med den månadslånga strejken på VVS- och plåtområdet. Miljonprogrammet med renoveringsbehov i mångmiljardklassen har också tagit en rättmätig plats under året liksom turerna kring energikraven för nära-nollenergihus. Andra större händelser som VVS-Forum rapporterat från var bland andra Nordbyggmässan och Almedalsveckan.

Annars har hösten präglats av dystra konjunkturprognoser. Precis som för byggsektorn så ser 2013 ut att bli ett tufft år även för tidskrifterna, däribland VVS-Forum. Men vi kommer ändå att fortsätta att bevaka händelser och utvecklingar som på något sätt har kopplingar till VVS-branschen, och publicera på webben, i nyhetsbrevet och i papperstidningen. Vi kommer också, utöver två temabilagor, ha ett fokusområde i nästan varje nummer under nästa år. Hoppas att det kommer att uppskattas.

Apropå julgåvor – i likhet med tidigare år stöder vi Water Aid Sveriges och Toaletter utan gränsers verksamheter som partner.

Nu vill vi bara önska alla våra läsare, annonsörer och partners en skön och vilsam jul. Koppla gärna av med vårt julpyssel som finns i årets sista tidning som prenumeranterna kommer att få i slutet av veckan.

Till sist: anmäl dig till vårt nyhetsbrev som naturligtvis är helt kostnadsfritt. Beställ också gärna ett gratis provexemplar av VVS-Forum, se länken nedan.