Logga in

Sandbäckens satsar på nya affärsområden

Publicerad
29 sep 2015, 09:37

Sandbäckens Rör satsar nu specifikt på affärsområdena Industri och Sprinkler. Per Herrlin blir ny affärsområdeschef som ska utveckla och renodla företagets erbjudande inom industri- och sprinklerlösningar, uppger Sandbäckens, i ett pressmeddelande.

Nu påbörjas etableringar av nya verksamhetskontor runt om i södra Sverige. Per Herrlin, tidigare vd för Sandbäckens i Stockholm, blir affärsområdeschef och huvudansvarig för koncernens nya fokusområden.

– Jag ser fram emot att utveckla dessa affärsområden ytterligare. Industrisektorn tar fart, investeringar pågår och vi är väl förberedda för att möta de extra höga krav som ofta ställs på kompetens och kvalitet, säger Per Herrlin, i pressmeddelandet.

Sandbäckens Sprinkler levererar allt från vattenkälla till kompletta sprinklersystem inom industrier, offentliga lokaler, sjukhus. Efterfrågan på den här typen av lösningar ökar, framför allt på konsumentsidan.

– Ett tydligt verksamhetsfokus hjälper oss att bli en ledande aktör också inom affärsområdena Sprinkler och Industri. Vi tar ett helhetsansvar inom båda segmenten och finns med från rådgivning och projektering till genomförande och underhåll. Vi finns gärna nära våra kunder och tvekar inte att öppna filialer på orter där vi behövs, säger Per Herrlin.

Pelle Rydström, tidigare vice vd för Sandbäckens Stockholm, efterträder nu Per Herrlin.

– Jag ser fram emot att fortsätta att utveckla vår VVS-verksamhet i Stockholm. Marknaden är med oss och utvecklingsmöjligheterna många. Vi satsar fortsatt brett på entreprenadsidan och vi tror på mycket jobb inom bostadssektorn med alla dess nyproduktioner. En viktig nysatsning görs också på en serviceavdelning, säger Pelle Rydström.