Logga in

Installationscenter öppnar i Varberg

Publicerad
3 sep 2015, 11:44

I början av september öppnar Comfort-företaget Månsson & Netterberg Rör i Varberg ett nytt Installationscenter i Varberg. Installationscentret är 180 m² stort och kommer att visa fem olika badrumsmiljöer.

Installationscenter är Comfort-kedjans nya koncept där fokus ligger på tjänsteutbud som Färdigt Badrum, Installerat & Klart och Energi.

Månsson & Netterberg Rör bildades 2005 och har i dag sex anställda. Företaget utför alla typer av VS-installationer både inom industrin och mot den privata marknaden. Sedan en tid tillbaka har företagets ägare Glenn Månsson och Peter Netterberg funderat på att rikta verksamheten även mot privatmarknaden. Våren 2014 köpte de en fastighet och då bestämde de sig för att satsa på en nyetablering på en av Hallands främsta tillväxtmarknader.

– Vi har länge haft en tanke på att satsa mer på konsumentmarknaden och när vi nu flyttade till nya lokaler, så tog vi chansen att utvidga verksamheten. Huvudsakligen kommer vi att rikta oss mot de kunder som söker produkt med installation, säger Glenn Månsson, vd på Månsson & Netterberg Rör.

– Ett Installationscenter är den perfekta mötesplatsen för våra medlemmar att presentera Comforts tjänster för konsumenter och företag. Det är med glädje jag ser att Månsson & Netterberg är tidigt ute med det nya konceptet och tillvaratar möjligheterna på en växande marknad, säger Göran Swedérus, vd på Comfort.

Även Karby VVS i Märsta invigde ett Installationscenter i början av september.