Logga in

Gunnar Karlsen får förvaltningsavtal

Publicerad
22 sep 2015, 17:31

Gunnar Karlsen Sverige AB tar den 1 oktober 2015 över den tekniska förvaltningen av Granens fastighetsbestånd från Stockholm och söderut. Totalt omfattar avtalet cirka 90 000 m².

Granens fastighetsbestånd består främst av handelsfastigheter med starka hyresgäster som Systembolaget, Ica, Axfood, Bergendahls och Coop. I uppdraget ingår bland annat tekniska ronderingar, förebyggande underhåll, jour och övriga serviceuppdrag, uppger Gunnar Karlsen i ett pressmeddelande.

– Granen befinner sig i en spännande och expansiv fas med starkt fokus på affärsområdet Granen Handelsfastigheter. Vi har satt en hög ambitionsnivå för service till våra hyresgäster och vi vill fortsätta utveckla beståndet till dess fulla potential. Gunnar Karlsens starka serviceverksamhet går väldigt väl ihop med Granens fokus på att leverera god service och bra arbetsmiljö i fastighetsbeståndet, säger Frej Adolph, affärsområdeschef Förvaltning på Granen Fastighetsutveckling, i pressmeddelandet.

– Vi har det senaste halvåret förstärkt vårt team i Stockholm just med syfte att få vår satsning på FM/teknisk service att växa och det är väldigt roligt att vi får detta förtroendet av Granen, säger Martin Vujicic, distriktschef Stockholm FM/Service på Gunnar Karlsen.