Logga in

Bravida servar Akademiska Hus

Publicerad
5 mar 2015, 10:35

Bravida ska stå för service av el, VS, kyla och ventilation på flera högskolor och universitet efter ett avtal med fastighetsägaren, Akademiska Hus. Totalt handlar det om en yta på 2,2 miljoner m², enligt ett pressmeddelande.

– Genom att kombinera lokal närvaro på många av våra verksamhetsorter med rikstäckande kapacitet och styrka när det gäller exempelvis energieffektivisering, uppföljning, utvecklingsdialog och materialinköp, svarar Bravida väl upp mot Akademiska Hus krav. Med utgångspunkt i de nya ramavtalen ser vi fram mot att utveckla vårt samarbete med Bravida ytterligare under 2015, säger Ulf Däversjö, inköpschef på Akademiska Hus, i pressmeddelandet.

Avtalet gäller i totalt tio städer där Akademiska Hus är verksamma.

– Det är väldigt roligt att Akademiska Hus ger oss ökat förtroende. Både Bravida och Akademiska Hus har hållbarhet i fokus och verkar för en minskad energianvändning, säger Mats Björkman, affärsutvecklare på Bravida.

Avtalet sträcker sig till och med 2016 där Bravida avtalat lokalt med respektive universitet och högskola och gäller el, VS, ventilation och kyla.