Logga in

VP-uppdrag för JF Jansson i Brohuset

Publicerad
16 jan 2015, 08:52

Uppsalaföretaget JF Jansson Rör har fått ett nytt uppdrag vid ombyggnaden av sim- och sporthallen i Brohuset i Upplands Bro. Denna gång handlar det om en värmepumpinstallation och ordervärdet är cirka 2,5 miljoner kronor.

JF Jansson ska göra en bergvärmecentral med frikyla och kommer att installera fyra värmepumpaggregat på sammanlagt 240 kW. Projektet startar omgående och ska vara klart under våren i år. Beställare är Q-gruppen och fastighetsägare är Upplands Bro kommun. Under förra året gjorde JF Jansson VS-arbetena för sim- och sporthallen och den administrativa delen av Brohuset, uppdrag med ett totalt ordervärde på cirka 2 miljoner kronor.

JF Jansson har också fått en VS-entreprenad vid ombyggnaden av Stadsbiblioteket i Uppsala. Bland annat ska företaget installera golvvärme i en ny inglasad entré och det kommer även att bli ett nytt fläktrum. Ordersumman är cirka 600 000 kronor. Projektet startar i mars och ska vara färdigt i höst. Beställare är NCC och byggherre är Masmästaren Fastigheter AB.