Logga in

Bravida förvärvar Stockholmsföretaget Nicopia VVS AB

Publicerad
13 jan 2015, 10:24

Bravida har förvärvat Nicopia VVS AB med fokus på VS-installationer i bostadsprojekt och kundnära VS-service. Bolaget, som omsätter cirka 40 miljoner kronor och har 25 anställda, har säte i Nyköping men är i huvudsak verksamt i Stockholm, uppger Bravida.

Bravida fortsätter att förvärva medelstora VS-, ventilations- och kylföretag. Nicopia är det sjunde svenska företagsköpet sedan september förra året. Genom Nicopiaförvärvet, som trädde i kraft vid årsskiftet, vill Bravida stärka sin position inom VS i Stockholmsregionen.

– Nicopia består av gedigna medarbetare och blir ett fint tillskott till Bravidafamiljen. Förvärvet stärker oss i vår ambition att växa inom VS-installationer och -service i Stockholm. Med förvärvet skapas möjligheter till tillväxt och synergier för Bravidas och Nicopias verksamheter och medarbetare, säger Rolf Danielsson, regionchef Bravida region VVS Stockholm, i ett pressmeddelande.

– Vi är glada att Bravida köper Nicopia. Bravida erbjuder en bra möjlighet till fortsatt utveckling av företaget och medarbetarna. Vi ser fram emot att vara med och växa med Bravida VS i Stockholm, tillägger Per Näslund på Nicopia.