Logga in

Välkommen till vår nya webbplats!

Publicerad
17 dec 2014, 08:21

Det här är VVS-Forums nya hemsida som lanserades 17 december. Den är fräschare, modernare, flexiblare och mer användarvänlig. Förutom bättre läsbarhet är den nu också fullt ut anpassad till mobil och läsplatta. Hoppas att du som läsare uppskattar förändringen. Även tidningen och nyhetsbrevet har fått en uppfräschning.  Här ovan kan du läsa ett urval av nyheter och artiklar från nya VVS-Forum.

Vår nya och moderniserade webbplats är anpassad inte bara för dator utan även för mobil och surfplatta. Ompekningen mot vår nya webbplats kommer att ta ett par dagar tills ändringen slagit igenom på alla servrar. Övergången till den ny webbplatsen medför att länkar i tidigare utskickade nyhetsbrev inte längre fungerar, men alla tidigare nyhetsartiklarna finns naturligtvis att läsa här på vår nya webbplats.

Dessutom har vårt sista nummer för året (12/2014) landat hos prenumeranterna i delvis ny skepnad. Mest tydligt är förändringen på omslaget. Du kan se omslaget till senaste VVS-Forum högst upp i den högra spalten. Klicka på omslaget om du vill teckna en prenumeration.

Du som redan är prenumerant på tidningen har som tidigare exklusiv tillgång till vårt omfattande tidningsarkiv. Skillnaden nu är att arkivet är sökbart och att du kan läsa tidigare utgåvor i form av bläddringsbara e-tidningar även på surfplatta och mobil. Arkivet hittar du längst ner i foten på sidan.

Vi skulle vara tacksamma om du hör av dig med reaktioner. Har vi missat något? Borde vi ha gjort något annorlunda? Eller är du nöjd? Maila på redaktion@vvsforum.se eller ring någon av oss.