VVS montörer till entreprenadavdelning

Vi söker glada VVS montörer till vår växande entreprenadavdelning

GK Rör AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB. Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en arbetsmiljö som är utmanande i ett företag i stark tillväxt där utvecklingsmöjligheterna för dig är stora. GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige. I vår expansion har vi behov av en montör som tillsammans med oss vill vara med på resan och utveckla GK Rör.

Troligen har du erfarenhet av en liknande roll och vill anta en ny utmaning. Kanske har du en annan tjänst och vill ta ett steg i karriären och tycker att du har kvalifikationerna. Det viktiga är inte exakt var du bor, om du är kvinna eller man, gammal eller ung. Det viktiga är att du är engagerad och resultat- och utvecklingsorienterad.

Huvudsakligt ansvarsområde

I din roll som montör kommer du:
• Arbeta självständigt under ledande montör efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar.
• Verka för merförsäljning
• Vid alla tillfällen följa företagets gällande policies och rutiner
• Tillgodose att arbetsskyddsfrågor och arbetsmiljölagar följs
• Upprätta resursplaner
• Driva projektet enligt givna förutsättningar
• Vid ändringar upprätta underlag för ÄTA
• Insatt i systemens funktioner och ändamål
• Bevaka att ackord upprätthålls samt att timeffektivitet är i nivå med företagets krav
Du behöver ha viljan att ta ansvar för ditt eget resultat.

Vad förväntar vi oss av dig?

Någon form av tekniskt gymnasium, gärna inom VVS samt erforderliga branschutbildningar . Att du är driven, pålitlig, engagerad och tar ansvar för uppgifterna. Du har hög flexibilitet och är problemlösande, är positiv, social och inser värdet av goda kundrelationer. Du ser samband mellan produktion och ekonomi i projekt

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Vi ser att du är en person som är resultat- och utvecklingsorienterad, som trivs med förändring och som alltid vill lämna ifrån sig ett utfört arbete av hög kvalitet.

VILJA – vår värdegrund

När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.

Ansökan

Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsamman med oss på GK Rör? Då är du välkommen med din ansökan! Har du några frågor eller vill veta mer så tveka inte att kontakta oss.

Läs mer och ansök