Teknikintresserad Projektledare

Har du ett stort intresse för teknik, underhåll och miljö? Vi på LKF söker nu en projektledare med bred erfarenhet och kunskap inom VVS som vill arbeta med planering och genomförande av underhållsprojekt. Du bör vara en strukturerad och drivande person med god planeringsförmåga.

Vi erbjuder ett varierat arbete där du kommer att tillhöra vårt engagerade underhållsteam. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet.

Som projektledare kommer du att:

  • vara vår expert inom VVS
  • ansvara för projektledning av underhållsprojekt av VVS-karaktär och i samband med detta svara för information till berörda kunder och medarbetare
  • vara delaktig i budgetarbete samt uppföljning av underhållsprojekt
  • vara ansvarig för VVS-relaterade årsavtal med leverantörer/entreprenörer
  • ansvara för projekteringsanvisningar för VVS samt för styr, regler och övervakning
  • föreslå och genomföra energieffektiviseringsåtgärder
  • medverka till utveckling av vår datoriserade driftövervakning
  • vara delaktig i driftarbetet
  • ansvara för omvärldsbevakning inom VVS

För att passa i denna roll har du troligen en högskoleutbildning med installationsteknisk inriktning samt flerårig erfarenhet från liknande tjänst eller som VVS-konsult eller VVS-entreprenör. Du har goda datakunskaper, ett stort energi- och miljöintresse samt flerårig erfarenhet av projektledning. 

Vi lägger stor vikt vid din känsla för service då du kommer att ha en daglig kontakt med kollegor, konsulter, entreprenörer och kunder. För tjänsten krävs även att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, är kostnadsmedveten samt innehar körkort B.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan via www.lkf.se/jobb. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Underhållschef Markus Nilsson på telefon 046-35 85 65 eller HR-koordinator Emma Sjödell på mail emma.sjodell@lkf.se eller telefon 046-35 86 74.

Heltid, tillsvidareanställning.

 

LKF ska erbjuda lundaborna bostäder med god kvalitet, i god miljö och till rimlig hyra. Vår vision är FLER OCH BÄTTRE HEM. Vi vet att hemmet är en viktig del av människans vardag och att människor som trivs med sitt boende brukar vara mer nöjda med sina liv. Våra fyra värdeord Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med våra kunder. Lunds Kommuns Fastighets AB äger och förvaltar drygt 9 000 hyreslägenheter i hela Lunds kommun och 25 000 lundabor har sitt hem hos oss.

Läs mer och ansök