Regionchef

Regionchef till LK Systems

Vill du arbeta som affärsinriktad regionchef en av på Nordens ledande VVS-leverantör? LK Systems söker en regionchef till sin verksamhet i Västra Sverige som många säger är det självklara förstahandsvalet av VVS-lösningar.

I rollen som regionchef för LK Systems i region Väst arbetar du med ett bolag som har varit verksam sedan 1910 på den skandinaviska VVS-marknaden. Du kommer att ansvara för ett team på 10 personer med innesäljare/teknisk support och utesäljare. Det som ingår är att leda verksamheten, teamet, planerera och genomföra marknadsaktiviteter inom din region, sätt mål, ansvar för kundbank, medarbetarsamtal, utbildning och konferenser för personal. Arbetet innebär även sambesök hos kund, stötta personalen vid lämning av offerter och att leda teamet på ett effektivt sätt. Det kan ibland också förekomma arbetsrelaterade kundaktiviteter på utanför ordinarie arbetstider. Du kommer att rapportera till försäljningschefen för Sverige.

Vi söker dig som kommer från branschen, har lett ett team tidigare och har en säljbakgrund med starkt säljdriv. Du kan leda ett säljteam, sätta upp mål, leda möten, har god erfarenhet av planering och har tidigare drivit ett team mot ett bra resultat. Du har mycket igång samtidigt men håller en hög kvalité i ditt arbete. Du ska ha erfarenhet från att ha jobbat med att utveckla nyckelkunder, kundanalyser, planera och genomföra marknadsaktiviteter, hanterat arbetsmiljöfrågor för personal och haft fullt personalansvar. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en ledare som är beslutsam, strukturerad, affärsinriktad, lyhörd, social, och resultatinriktad person. Din svenska är flytande i både tal och skrift och du har baskunskaper i engelska. B-körkort är ett krav. Vi ser helst att du har ett tekniskt intresse.

Du erbjuds ett stimulerande arbete där du arbetar högt och lågt. Du kommer att vara del i ett ambitiöst team som precis som du alltid strävar efter att utvecklas och kliver in och hjälper varandra där det behövs. LK systems sitter i Krokslätt ett stenkast från Korsvägen i Göteborg.

LK Systems AB är en expansiv leverantör inom VVS-branschen som marknadsför egenutvecklade system inom värme- och vattendistribution. Målet är att verka som trygg och långsiktig leverantör till VVS-marknaden och tillhandahålla totalekonomiska och miljöanpassade produkter och system. LK Systems har en rikstäckandeorganisation med kontor över hela Sverige. LK systems produkter innefattar främst golvvärme, markvärme, tappvatten- och avloppssystem.

LK Group - Lagerstedt & Krantz är en modern, familjeägd handels och produktionsgrupp, som arbetar på en global skala inom VVS, teknisk armatur och marinindustrin.

Företagsgruppen har för närvarande över 380 anställda och försäljning av produkter, system och lösningar sker i ökande omfattning till Europa, Mellanöstern, Asien och USA www.lksystems.se

Är du den vi söker? Sänd din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts snarast möjligt. Vid frågor kontakta Made for Sales, Lena Patel 0767 77 71 71 eller maila på lena.patel@madeforsales.se

Läs mer och ansök