Projektledare

Vårt entreprenadgäng behöver fler projektledare

GK Rör AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB. Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en arbetsmiljö som är utmanande i ett företag i stark tillväxt där utvecklingsmöjligheterna för dig är stora. GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige. I vår expansion har vi behov av en projektledare som tillsammans med oss vill vara med på resan och utveckla GK Rör.

Troligen har du erfarenhet av en liknande roll och vill anta en ny utmaning. Det viktiga är inte exakt var du bor, om du är kvinna eller man, gammal eller ung. Det viktiga är att du är engagerad, resultat- och utvecklingsorienterad.

Huvudsakligt ansvarsområde

I din roll som projektledare kommer du bland annat:
• Leda projekt och personal enligt företagets rutiner och bl a årligen hålla medarbetar- och lönesamtal med berörd personal (även ackord kan ingå)
• Vara uppdaterad på och leda produktionen enligt avdelningens strategi och budgeterade mål
• Upprätta faktureringsunderlag, projektestimera, samt säkerställa god projektlikviditet och god projektekonomi för dina projekt
• Ansvara för merförsäljning för att uppnå budgeterade mål, lämna anbud, prissätta och förhandla om ÄTA och PM
• Delta i slutbesiktning, vid byggmöten och ekonomiska genomgångar/regleringar
• Ansvara för att gällande handlingar finns på arbetsplatsen
• Medverka/närvara vid samordnade provningar
• Tillsätta erforderliga resurser
• Ansvara för att produktionskalkyl upprättas
Du behöver ha viljan att driva projekt i sin helhet och att ta ansvar för eget resultat.

Vad förväntar vi oss av dig?

Du som söker tjänsten bör ha relevant utbildning. Vi vill också att du har erfarenhet av projekt- och personalledning, Du har ett ödmjukt ledarskap samtidigt som du inte är rädd för att fatta beslut. Du har god erfarenhet av ekonomi, budget- och prognosarbeten och arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del. Du är bra på att skapa relationer och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Viljan och drivet i att lyckas med denna utmaning är det viktigaste för oss. Du är dessutom positiv och social och inser värdet av goda kundrelationer. Du lösningsorinterad, ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Vi ser att du är en person som är resultat- och utvecklingsorienterad och som trivs med förändring och har viljan att föra verksamheten framåt. Du har goda ledaregenskaper och vill stärka dina medarbetare genom delaktighet och kompetensutveckling. Som person är du en naturlig ledare med förmågan att kommunicera, engagera och motivera dina medarbetare och kunder. Du arbetar målfokuserat och långsiktigt med hög kvalitet. Ett företroendefullt samarbete med övriga kollegor och ett prestigelöst förhållningsätt är något som värdesätts högt.

VILJA – vår värdegrund

När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.

Ansökan

Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsamman med oss på GK Rör? Då är du välkommen med din ansökan! Har du några frågor eller vill veta mer så tveka inte att kontakta oss.

Läs mer och ansök