Projektledare

Kungälvs Rörläggeri AB arbetar med VVS-installationer och service - allt från egnahem till större fastigheter och industriprojekt. Vår affärsidé är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunden vill fortsätta att anlita oss. En gång kund – alltid kund. Vi är 220 anställda och har kontor i Kungälv, Göteborg, Stockholm, Gårdsten, Borås, Stenungsund och Malmö. Läs mer på www.kungalvs-ror.se.

 

Till vår Entreprenadavdelning i Stockholm söker vi en:

Projektledare

Avdelningen har i dagläget ca 40 medarbetare och ligger på Karlsbodavägen 13A, Bromma. Våra kunder är i huvudsak fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Vi söker en erfaren projektledare för vår Entreprenadavdelning med teoretisk utbildning eller likvärdigt.

Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt och att du är mål- och resultatinriktad. Noggrannhet och ett metodiskt arbetssätt med förmåga att arbeta med högt ställda mål liksom en helhetssyn där största möjliga kundnytta är i fokus är en självklarhet. Din roll kräver också att du vet hur man skapar och utvecklar bra kundrelationer och förmågan att skapa ett gott arbetsklimat.

För frågor och ytterligare information om tjänsten kontaktar du Filialchef Mikael Eklund, 0704-19 09 49, mikael.eklund@kungalvs-ror.se eller VD Glenn Malmberg, 0704-19 09 30, glenn.malmberg@kungalvs-ror.se

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater och bra anställningsvillkor. Låter det intressant? Sänd din ansökan  till:

Kungälvs Rörläggeri AB
Mikael Eklund
Karlsbodavägen 13A
168 67 Bromma

Läs mer och ansök