Kalkylator till Västerås

Vår nya röretablering i Västerås söker kalkylator

GK Rör AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB. Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en arbetsmiljö som är utmanande i ett företag i stark tillväxt där utvecklingsmöjligheterna för dig är stora. GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige. I vår expansion har vi behov av dig som tillsammans med oss vill vara med på resan och utveckla GK Rör AB.

Troligen har du erfarenhet av en liknande roll och vill anta en ny utmaning. Kanske har du en annan tjänst och vill ta ett steg i karriären och tycker att du har kvalifikationerna. Eller är du från en annan bransch men har ett bra kontaktnät och lokal kännedom. Det viktiga är inte exakt var du bor, om du är kvinna eller man, gammal eller ung. Det viktiga är att du är engagerad och resultat- och utvecklingsorienterad.

Huvudsakligt ansvarsområde

I din roll som kalkylator kommer du bland annat att:
• Ansvara för kalkylens innehåll, riktighet och att kalkylerna är klara inom satta tidsramar
• Beräkna rätt projektkostnad
• Med utgångspunkt från erhållet underlag som t ex ritningar och beskrivningar beräkna och fastställa materiel- och arbetskostnader
• Aktivt hitta förslag till omarbetningar av handlingar
• Kalkylera PM och Ätor åt avdelningen vid behov
Du behöver ha viljan att driva ditt arbete självständigt med ett helhetsansvar för eget resultat.

Vad förväntar vi oss av dig?

Du som söker tjänsten bör ha relevant utbildning,. Du har god erfarenhet och arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Viljan och drivet i att lyckas med denna utmaning är det viktigaste för oss. Du är dessutom positiv och social och inser värdet av goda kundrelationer. Du är lösningsorienterad, ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Vi ser att du är en person som är resultat- och utvecklingsorienterad, som trivs med förändring och har viljan att föra verksamheten framåt. Du har goda sociala egenskaper och vill stärka dina kollegor genom delaktighet och kompetensutveckling. Som person har du förmågan att kommunicera, engagera och motivera dina kollegor och kunder. Du arbetar målfokuserat och långsiktigt med hög kvalitet. Ett företroendefullt samarbete med övriga kollegor och ett prestigelöst förhållningsätt är något som värdesätts högt.

VILJA – vår värdegrund

När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.

Ansökan

Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsamman med oss på GK Rör? Då är du välkommen med din ansökan! Har du några frågor eller vill veta mer så tveka inte att kontakta oss.

Läs mer och ansök