Innesäljare till Cimberio AS, filial Sverige – Malmö

Vi söker en driftig, självständig och serviceinriktad innesäljare med ett starkt intresse för affärer.

Du kommer att arbeta med kvalitetsprodukter på den svenska marknaden där våra kunder består i huvudsak av grossister, installatörer och konsulter. Vi erbjuder ett utmanande och omväxlande arbete på ett företag med korta beslutsvägar. Arbetet är i många fall självständigt och du kommer att jobba direkt mot våra kunder. Detta kräver ett gott omdöme och hög kvalitetsmedvetenhet.

Du ska proaktivt bearbeta nya och befintliga kunder, ta emot och handlägga order, hantera produktförfrågningar, samt följa upp offerter och prisförfrågningar. För att vara framgångsrik som innesäljare tror vi att du är driven, engagerad, kundorienterad och serviceinriktad. Du har en stödjande funktion till försäljningschefen och du hanterar även inköp till vårt lager. Din bakgrund kan variera, men erfarenhet från VVS-branschen är meriterande, likaså erfarenhet av att arbeta med Microsoft Office och CRM-system. Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska är meriterande.

Din profil:
• Har arbetat med försäljning via telefon eller andra typer av försäljning
• Självständig och driven
• Mycket god datorvana
• Noggrann och serviceinriktad
• Gärna erfarenhet från VVS, bygg eller liknande branscher
• Teknisk kompetens/förståelse
• Ambitiös och målmedveten

För frågor rörande tjänsten, kontakta Försäljningschef Martin Johnsson 0705-27 58 00 eller mj@cimberio.se

Välkommen med din ansökan. Mejla den till mj@cimberio.se

Urval och intervjuer av sökande kommer att ske löpande.

Cimberio AS, filial Sverige
Höjdrodergatan 15
212 39 Malmö
Tfn 040-96 43 00
www.cimberio.se

CIMBERIO AS är idag en ledande leverantör av ventiler till den norska marknaden och har hela Norden som arbetsområde. CIMBERIO AS är ett dotterbolag till italienska Cav. uff. Giacomo Cimberio S.p.A. Cimberio-namnet är känt över hela världen och är synonymt med högsta kvalitet, innovation, hållbar produktion och mycket stort urval. Cimberio-gruppen producerar ett komplett sortiment: Slussventiler, sätesventiler, injusteringsventiler, backventiler, kulventiler för vatten, gas, olja, ånga, ventiler med pressändar, ventiler med ställdon, industriventiler och kultappventiler. Förutom Cimberio marknadsför vi flera kompletterande produktserier från samarbetande Italienska producenter.

Läs mer och ansök