Försäljningschef

Faluplast konstruerar, tillverkar och säljer vvs-produkter i plast för yrkesfolk. Våra produkter ska vara mer genomtänkta och ge en bättre funktion än andra fabrikat på marknaden. Vår marknad är Norden med tyngdpunkt på Sverige. Faluplast är en väletablerad leverantör i vvs-branschen och omsättningen uppgår till cirka 145 Mkr. Företaget har i många år haft en god tillväxt och vi har som mål att fortsätta växa.

 

Faluplast söker Försäljningschef

Vem är du?

Vi tror att du idag arbetar som säljare eller säljledare med personalansvar. Du är trygg i rollen och känner dig mogen att ta ett nytt steg. Du trivs med att coacha andra till framgång och utmanas av att få medverka i företagets strategiska utveckling. Du vill arbeta med ett känt va­rumärke och ser det som en fördel att arbeta i ett mindre företag med korta besluts­vägar.

Dina arbetsuppgifter

En viktig uppgift är att coacha våra säljare och agenter. I Sverige har vi f n tre säljare och på våra exportmark­nader, i första hand Finland och Norge, har vi tre säljare som arbetar som agenter.

Du ansvarar i samarbete med VD för strategisk utveckling och planering av försälj­ning och mark­nadsföring. Vi står inför en spännande utveckling av vår närvaro på so­ciala medier och nya sätt att kommunicera med våra kunder.

Du är inte främmande för handfast arbete i sam­band med mässor, demonstrationer och liknande.

Förutom ditt övergripande ansvar kommer du också att arbeta som säljare på en mindre region mellan norra Stockholm och Falun.

Din profil

Du har erfarenhet från försäljning, gärna mot liknande kundgrupper. Har du erfaren­het från VVS-branschen är det extra meriterande. Du har erfaren­het av eller känner dig mogen att arbeta i en ledande position inom försäljning.

Vi ser gärna att du har för tjänsten relevant utbildningsbakgrund. Du har lätt för att ut­trycka Dig i tal och skrift.

Vi söker dig som tillför energi och som engagerar våra säljare och agenter. Du har förmåga att driva affärer framåt med gott affärssinne samt en vilja att själv utvecklas i ett framgångsrikt företag. En positiv grundsyn i kombination med stark integritet krävs för att lyckas.

Du bor i regionen Norra Stockholm – Uppsala – Falun och ditt arbete utgår från bo­staden. Arbetet medför resor både till Falun där vi har vår bas och till kunder och säl­jare i Sverige och övriga Nor­den. Befattningen är tillsvidare och på heltid.

Läs mer om jobbet som Försäljningschef och om Faluplast på www.faluplast.com. För mer in­formation kontakta Hans Nyström på Berghaupt Konsult, 070-530 99 01.

Skicka Din ansökan till forsaljningschef@faluplast.com senast den 16 oktober.

Läs mer och ansök