Företagsrådgivare

I januari 2016 bildade Bransch- och arbetsgivarorganisationerna VVS Företagen och Elektriska Installatörsorganisationen EIO ett gemensamt servicebolag: Installatörsföretagen Service i Sverige AB. Syftet med ett gemensamt servicebolag är att öka medlemsnyttan. Installatörsföretagen representerar 3600 medlemsföretag med ca 50 000 anställda som omsätter ca 73 miljarder kronor. Vår uppgift är att finnas i våra medlemsföretags vardag och arbeta för deras framtid.

Föreningarna EIO och VVS företagen ingår i Svenskt Näringsliv som består av 50 st bransch och arbetsgivarförbund.

Installatörsföretagen sysselsätter drygt 100 medarbetare verksamma inom områdena Verksamhetsstöd, Arbetsmarknad, Bransch- och affärsjuridik, Kommunikation, Kompetens och Utbildning. Avdelningen Medlemsservice består av 23 företagsrådgivare fördelade på regionerna Mitt, Nord och Syd.

Läs gärna mer på: www.installatorsforetagen.se

Företagsrådgivare

Vill du hjälpa företag inom installationsbranschen att lyckas och växa?

För att kunna vara en attraktiv partner som lyfter och stöttar våra medlemsföretag behöver vi vara ett starkt och kunnigt team. Nu när en av våra kollegor ska gå vidare behöver vi förstärkas med en ny företagsrådgivare.

För att trivas i rollen bör du ha erfarenhet från VVS-branschen och antingen drivit ditt eget företag eller haft en ledande position, alternativt arbetat som filialchef eller projektledare. Kort sagt förstår du genom praktisk erfarenhet företagens behov för att kunna utvecklas positivt.

Som Installatörsföretagens ansikte utåt ger vi medlemmarna råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling. Till vår hjälp har vi kollegor med expertis inom områden som kollektivavtal, arbetsrätt, bransch- och affärsjuridik samt kompetensförsörjning. En stor del av rådgivningen sker per telefon, men besök hos företagen är också vanligt förekommande, framförallt i samband med förhandlingar. Som företagsrådgivare hjälper vi företagen i deras vardag, vilket innebär att många frågor handlar om arbetsrätt och ledarskap samt att ge stöd i samband med lokala förhandlingar. Vi arbetar även aktivt med branschfrågor såsom exempelvis ackord och gymnasieutbildning i syfte att driva branschen framåt.

För rätt person är detta världens roligaste jobb! Här kommer du utöka ditt eget nätverk inom branschen och du får ständigt tillgång till den allra senaste informationen. Du kommer bygga på din egen expertis både på bredden och på djupet och på så sätt göra skillnad för våra företag och hjälpa dem att lyckas. Välkommen till ett engagerat och kunnigt team där mycket händer både internt och externt och där vi tillsammans har chansen att påverka och stärka installationsbranschen för framtiden!

I denna rekrytering samarbetar vi med Mercuri Urval. Vi intervjuar löpande men senaste datum att söka tjänsten är den 13:e september. Skicka CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref nr SE-12308) och vid frågor är du välkommen att kontakta Louise Dellström, tel. 0708-758 124 på Mercuri Urval.

Läs mer och ansök