Distriktschef, projektledare, kalkylator och certifierade VS montörer

GK Rör expanderar!

GK Rör AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB.
Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige och vi söker därför distriktschef, projektledare, kalkylator och certifierade VS montörer för etablering i Stockholm.

Vad erbjuder vi dig?

Du blir en del av ett företag i stark tillväxt med stora utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att vårt varumärke blir ännu starkare. Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att utvecklas och växa med oss. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Du bör ha utbildning och/eller erfarenhet från installationsbranschen. Lokalerna kommer att finnas vid Solna Strand. Det viktiga är inte om du är kvinna eller man, gammal eller ung. Det viktiga är att du är engagerad, resultat- och utvecklingsorienterad.

Du är bra på att skapa relationer och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Viljan och drivet i att lyckas med denna utmaning är det viktigaste för oss. Du är dessutom positiv och social och inser värdet av goda kundrelationer. Du lösningsorinterad, ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är resultat- och utvecklingsorienterad och trivs med förändring och har viljan att föra verksamheten framåt. Som person har du förmågan att kommunicera, engagera och motivera dina medarbetare/kollegor och kunder. Du arbetar målfokuserat och långsiktigt med hög kvalitet. Ett företroendefullt samarbete med övriga kollegor och ett prestigelöst förhållningsätt är något som värdesätts högt.

VILJA – vår värdegrund

När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.

Ansökan

Vill du vara med på vår snabba och expansiva resa på GK Rör? Då vill vi gärna ha din ansökan!

För mer information om vad vi söker eller om du vill veta mer så tveka inte att kontakta oss.
VD Conny Dyrenäs Conny.Dyrenas@gk.se

Hemsida

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Läs mer och ansök